O Hilary

1. února 2009 v 12:48 | Bary5 |  Hilary Duff
Takže Hilary se Narodila:28.09 1987
Místo Narození : Huston,Texas,Usa
Znamení:Váhy
její povolání je : Zpěvačka ale i Herečka:)


Takže Filmografie:
2008 -War, inc. role: Yonica Babyyeah
2006 -Holky v balíku (Material Girls) role: Tanzie Marchetta
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role: Lorraine Baker
2005 -Pan Božský (Perfect Man, The) role: Holly Hamilton
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role: Sam Montgomery
2004 -Cesta za Ježíškem (In Search of Santa) role: Crystal
2004 -Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) role: Teresa 'Terri' Fletcher
2003 -Agent Cody Banks role: Natalie Connors
2003 -Dear Lizzie role: Lizzie McGuire
2003 -Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role: Lorraine Baker
2003 -Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie) role: Lizzie McGuire / Isabella Parichi
2002 -George Lopez role: Kenzie / ...
2002 -Inner Beauty role: Lizzie McGuire
2002 -Just Friends role: Lizzie McGuire
2002 -Movin' on Up role: Lizzie McGuire
2002 -Kadetka Kelly (The kadet Kelly) role: Cadet Kelly Collins
2001 -Slez ze stromu (Human Nature) role: Young Lila Jute
1999 -Sběratel duší (Soul Collector, The) role: Ellie
1998 -Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) role: Wendy




Hilary Duff
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama