Únor 2009


Robert Hoffman - Fotky

20. února 2009 v 18:01 | Bary5 |  Let's Dance 1,2
Robert HoffmanRobert HoffmanRobert HoffmanRobert HoffmanRobert HoffmanRobert Hoffman

Briana Evigan - Fotky

20. února 2009 v 17:58 | Bary5 |  Let's Dance 1,2
Briana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana EviganBriana Evigan

Channing Tatum - Fotky

20. února 2009 v 17:55 | Bary5 |  Let's Dance 1,2
Channing TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning TatumChanning Tatum

Jenna Dewan - Fotky

20. února 2009 v 17:51 | Bary5 |  Let's Dance 1,2
Jenna DewanJenna DewanJenna DewanJenna DewanJenna DewanJenna Dewan



Jesse - Fotky

20. února 2009 v 17:35 | Bary5 |  Jesse McCartney


Další Fotky...

5. února 2009 v 12:39 | Bary5 |  DancerBoy

Fotky

5. února 2009 v 12:37 | Bary5 |  DancerBoy

Takže doufám že se vám to líbí....to mám z blogu Dancerboye....Jiné změny byl v bravu....má nové video na písničku Diva od Beyonce ... a spoustu dalších věcí ;) který se můžete dozvědět na jeho blogu www.DancerBoy.cz








Moje výroba

2. února 2009 v 15:24 | Bary5 |  Others
Fultty94@seznam.cz ... a já udělám taky něco takovýho :)Když budete chtít :)

Colorky:D

2. února 2009 v 11:54 | Bary5 |  Others

Fotky z Filmu

1. února 2009 v 13:22 | Bary5

Mamma Mia - Soundrack

1. února 2009 v 13:19 | Bary5

Saw 4

1. února 2009 v 13:16 | Bary5 |  Horory


Kevin Jonas

1. února 2009 v 13:07 | Bary5 |  Jonas Brothers

Joe Jonas

1. února 2009 v 13:05 | Bary5

Nick Jonas

1. února 2009 v 13:03 | Bary5 |  Jonas Brothers

O Hilary

1. února 2009 v 12:48 | Bary5 |  Hilary Duff
Takže Hilary se Narodila:28.09 1987
Místo Narození : Huston,Texas,Usa
Znamení:Váhy
její povolání je : Zpěvačka ale i Herečka:)


Takže Filmografie:
2008 -War, inc. role: Yonica Babyyeah
2006 -Holky v balíku (Material Girls) role: Tanzie Marchetta
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role: Lorraine Baker
2005 -Pan Božský (Perfect Man, The) role: Holly Hamilton
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role: Sam Montgomery
2004 -Cesta za Ježíškem (In Search of Santa) role: Crystal
2004 -Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) role: Teresa 'Terri' Fletcher
2003 -Agent Cody Banks role: Natalie Connors
2003 -Dear Lizzie role: Lizzie McGuire
2003 -Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role: Lorraine Baker
2003 -Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie) role: Lizzie McGuire / Isabella Parichi
2002 -George Lopez role: Kenzie / ...
2002 -Inner Beauty role: Lizzie McGuire
2002 -Just Friends role: Lizzie McGuire
2002 -Movin' on Up role: Lizzie McGuire
2002 -Kadetka Kelly (The kadet Kelly) role: Cadet Kelly Collins
2001 -Slez ze stromu (Human Nature) role: Young Lila Jute
1999 -Sběratel duší (Soul Collector, The) role: Ellie
1998 -Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) role: Wendy




Hilary Duff